Over Dijkhoff Papiamento Cursussen

Ik ben Gregor Dijkhoff en ik ben in Münster, Duitsland geboren. Vanaf mijn jeugd ben ik tweetalig (Duits en Papiaments) opgevoed en ik ben grotendeels opgegroeid op Aruba. In 1996 verhuisde ik naar Nederland waar ik sindsdien woon. Geïnspireerd door mijn vader Mario Dijkhoff, linguïst en expert op gebied van de taal Papiamento, ben ik in 2011 gestart met het geven van Papiaments cursussen. Sinds 2018 bied ik ook cursussen Duits aan, de taal van mijn moeder.

Mijn persoonlijke missie is om geïnteresseerden op een goede manier Papiaments en Duits te leren, deze zoveel mogelijk te verspreiden en in eer te houden.

Activiteiten

Papiaments en Duits cursussen worden aangeboden in Leeuwarden, Groningen, Emmen, Enschede, Nijmegen, Utrecht, Amersfoort, Olst.

Daarnaast kunt u bij mij online Papiaments leren via Skype, een nieuwe moderne vorm van onderwijs volgen! Zie website voor meer informatie.

Opdrachtgevers uit heden en verleden

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Hanzehogeschool Groningen, DUO - Dienst Uitvoering Onderwijs, Politie Zwolle, Politie Groningen, NHA opleidingen, Volksuniversiteit Rotterdam, Volksuniversiteit Amersfoort, Pleasure & Liqueurs, Joost Jobhunting & Sales, OinO Advies BV, BLCC Business Language and Communication Centre, SVP-CN (stichting verslavingzorg en psychiatrie caribisch nederland), Mental Health Caribbean, WIJ Groningen, Health Coaching & Consult, Basisschool de Schakel en Schakel College (Aruba), OONK Inframanagement, Travel Counsellors, Gijsbert Turkenburg (partner bij PricewaterhouseCoopers), Studenten (stagiaires) en veel particulieren (personen die emigreren of voor hun werk naar de ABC-eilanden reizen).

Oprichting en doelstelling

Stichting Dijkhoff Papiamento Cursussen is in maart 2012 opgericht door Gregor Dijkhoff. Het voornaamste doel van de stichting is: Het organiseren van cursussen Papiaments en Duits voor Nederlands- en anderstaligen en het geven van informatie over de taal en cultuur van Duitsland en de eilanden Aruba, Curaçao en Bonaire.

Waarom Dijkhoff Talen

Dijkhoff Talen is gespecialiseerd in de duitse en papiamentse taal en cultuur en heeft de nodige expertise in huis! Vergeet al die zelfstudie-cursussen op afstand! Een taal kan men niet alleen uit een boek leren! Iedereen heeft in meer of mindere mate begeleiding nodig. Er moet een docent zijn die u kan corrigeren wanneer u bepaalde klanken niet op de juiste manier uitspreekt. U heeft iemand nodig die de grammatica uitlegt en die al uw vragen kan beantwoorden!

Stichting Dijkhoff Papiamento Cursussen  |  KvK nr. 54855667

Wil je meer weten over de cursussen, kijk dan onder cursus informatie. Wil je nog meer weten of heb je een vraag, gebruik dan het contact formulier op deze site.